رئیسجمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود در کاخ سفید درباره شیوع ویروس کرونا به مشاجره لفظی با خبرنگار سیانان پرداخت و گفت این شبکه خبری حقایق را نمینویسد و نمیخواهد به سؤال این شبکه خبری پاسخ دهد.
شبکه الجزیره شامگاه پنجشنبه گزارش داد علاوه بر عربستان، کشورهای فلسطین، قطر، امارات، بحرین، کویت، اردن، الجزایر و ترکیه نیز روز جمعه را آغاز ماه مبارک رمضان اعلام کردند.
به گفته کارشناسان حوزه بهداشت، اگر چه بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود مییابند، اما به دلیل این که ماهیت این بیماری و عوارض طولانیمدت آن هنوز به درستی درک نشده، بهتر است که با جدی گرفتن نکات پیشگیرانه، هیچوقت به آن مبتلا نشویم.
در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مرز دو و نیم میلیون نفر گذشته و تعداد قربانیان هم به حدود ۲۰۰ هزار نفر رسیده است و دانشمندان جهان در پی یافتن راهی برای مقابله با کووید-۱۹ هستند، رئیسجمهوری ماداگاسکار اعلام کرد کشورش به درمانی برای کرونا دست یافته است.
درحالی که کشور چین هنوز از زیربار شوک نخست کرونا سربلند نکرده، اخباری از مبارزه یک شهر شمال شرقی این کشور برای مقابله با شیوع دوباره کرونا منتشر شده است.
بر اساس آمار جهانی تاکنون بیش از 210 کشور گرفتار ویروس کرونا شده اند. آمریکا با بیشترین تعداد مبتلا و جانباخته در رتبه اول جهان و روسیه در رتبه دهم جهان قرار دارند. اروپا با بیش از 70 درصد مبتلایان و قربانیان کووید 19 در حال حاضر وخیم ترین وضعیت کرونایی را تحمل می کند.
مدیر کل سازمان بهداشت جهانی به در حال رشد بودن شیوع کووید۱۹ در برخی کشورها به رغم روند کاهشی آن در برخی دیگر از کشورها اشاره کرد و گفت که هنوز راه بسیاری در پیش از و کرونا مدتها با مردم جهان خواهد بود.
فرمانده ستاد مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه امروز در تهران مجموع مراجعات به بخشهای بهداشتی و درمانی بالغ بر 6 هزار و 390 نفر بوده است، گفت: 312 نفر در بخشهای عادی و 81 نفر در بخشهای ویژه بستری شدند.
سخنگوی کاخ کرملین در پاسخ به سوالی درباره احتمال دست داشتن انسان در تولید کرونا تصریح کرد که برای رد یا قبول این ادعا ما هنوز اطلاعات کافی برای رسیدن به جمعبندی در اختیار نداریم.
سخنگوی وزارت بهداشت از بهبودی و ترخیص بیش از ۶۳ هزار نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: در 24 ساعت گذشته هزار و ۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در کشور شناسایی شد.
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: الگوی مراجعه افراد مبتلا به کرونا به مراکز درمانی تغییر کرده و بیماران با حال وخیم به بیمارستانها درمانی مراجعه میکنند؛ این موضوع علاوه بر فشار مضاعف بر دوش کادر درمان، مدت درمان مبتلایان را نیز افزایش خواهد داد.
مجلس سنای آمریکا به اتفاق آرا بسته حمایتی ۴۸۴ میلیارد دلاری برای مقابله با پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا، کووید ۱۹، و کمک به بیمارستانهای کشور را تصویب کرد.
مدیر اجرائی سازمان جهانی غذا«فائو» هشدار داد با شیوع کرونا و آشکار شدن اثرات منفی اقتصادی کرونا، خطر قحطی جهان را تهدید می کند و کشورها باید سریعا راهکارهای مناسب و جدی برای مقابله رکود اقتصادی در پیش بگیرند.
پوست دو تن از پزشکان ووهان که به "کووید-۱۹" مبتلا شده بودند و تقریبا از چند قدمی مرگ بازگشتند، در نتیجه عوارض داروهایی که طی دوره درمان دریافت کرده بودند سیاه شد. هر دو این پزشکان به مدت دو ماه تحت درمان بودند تا توانستند این ویروس را شکست دهند.
درحالی که وزارت بهداشت ترکیه از بهبودی 14 هزار و 918 بیمار کرونایی خبر داد، رجب طیب اردوغان گفت: ترکیه تا پایان ماه رمضان به تمدید تدابیر و محدودیتها ادامه خواهد داد. ترکیه با بیش از 95 هزار مبتلا، در صدر بیشترین مبتلایان به کرونا در خاورمیانه قرار دارد.
چگونگی رفتار مردم در یک موقعیت اورژانسی، بستگی به فهم و ارزشیابی آنها از مخاطره و میزان آسیبپذیری آنها دارد. این موضوع در روزهای اخیر و با شیوع بیماری جهانگیر کرونا، ابعاد تازهای به خود گرفته است و برهمین اساس محققان کشور در مطالعهای، آن را مورد بررسی دقیق قرار دادهاند.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود گفت: چیزی که از بحران کرونا یاد گرفتیم این است که هرگز به کشور خارجی اعتماد نکنیم. از کاهش قیمت نفت استفاده میکنیم و ذخایر راهبردی نفت آمریکا را با بهترین قیمتهای ممکن پر میکنیم
طبق آخرین آمار جهانی تا بامداد سه شنبه دوم اردیبهشت، 2 میلیون و 471 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار قربانیان نیز از 170 هزار نفر فراتر رفت. رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری هشدار داد بدترین وقایع مربوط به شیوع کرونا هنوز اتفاق نیفتادهاند.